Tilbud
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Premier Equine magnetdækken

Lækkert magnetdækken med super pasform fra Premier Equine.

Fordele ved brug af magnetdækken til heste:
– Øget/forbedret blodcirkulation
– Mindsker muskelspændinger
– Fjerner affaldsstoffer/hævelser
– Øget restitution/mindsker syre i musklerne
– Forbedrer iltmætning/ilttilførsel til væv
– Hjælper til opvarmning af muskler

OPTIMAL VIRKNING – 238 MAGNETER PÅ KROP OG HALS
Premier Equine har udviklet dette magnetdækken med henblik på hestens velvære. Dækkenet er med 164 bipolære magneter fordelt over hele kroppen, samt 74 magneter i halsen. Hver magnet har 600 gauss (styrke) med 50mm. plume field zone, hvilket betyder at magneternes effekt trænger 50mm. ind under huden og har direkte kontakt med muskler, blodårer, brusk mm. Magneter er placeret så de har størst effekt på hestens større muskelgrupper og led.
Magneter anvendes især til sportsheste hvor man ønsker at forbedre hestens restitution, dvs. mindske fx ophobning af mælkesyre i musklerne. Anvendes især også til heste hvor man ønsker mindre muskelspændinger.
Magnetdækkener er desuden særdeles effektive til heste med skader, da magneter øger iltning af blodet og øger blodgennemstrømningen, og desuden fjerner affalsstoffer/hævelse og derved hjælper til hurtigere heling.

Dækkenet er fremstillet i blødt, åndbart netstof med antibakteriel foring. Det har klassisk bringelukning samt to justerbare gjordstropper. Halsen er aftagelig (medfølger).

OBS Alle størrelser kan skaffes Ønsker du en størrelse der ikke er på lager så kontakt os endelig

1.319,20 kr.

Premier Equine magnetdækken

Produkt beskrivelse

ANVENDELSE AF MAGNETDÆKKEN TIL HESTE
– Før træning for at hjælpe til opvarmning af muskler og væv, øger fleksibilitet. Kan også bruges i trailer til/fra træning/stævne
– Efter træning for at mindske restitution og hindre at muskler nedkøles for hurtigt
– I tilfælde af skade, både behandlende og forebyggende
Husk altid at hesten skal være bundet når den har magnetdækken på for at undgå skader på dækkenet når hesten ruller sig/lægger sig.

Bemærk: Magneter kræver en gradvis tilvænning for optimal virkning. Det anbefales at vænne hesten til effekten over en 2 ugers periode, den første uge anvendes dækkenet 30-60 minutter dagligt og gradvist trappes op til max 4 timer dagligt.
Man må gerne dele brugen op, fx 2 timer morgen og 2 timer aften, men man må ikke anvende dækkenet mere end sammenlagt 4 timer dagligt. Anvendes ikke på våde heste. Det anbefales at vente til hestens puls er faldet efter træning før man lægger dækkenet på.

 

OBS: Dette dækken produceres i britiske størrelser:
5’6 svarer til 118 cm.
5’9 svarer til 125 cm.
6’0 svarer til 133 cm.
6’3 svarer til 141 cm.
6’6 svarer til 148 cm.
6’9 svarer til 156 cm.
7’0 svarer til 163 cm.

Yderligere Information

Størrelse

,