Tilbud
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Premier equine magnet gamacher

Lækre magnetgamacher med super pasform fra britiske Premier Equine.

Fordele ved brug af magnetgamacher til heste:
– Øget/forbedret blodcirkulation
– Mindsker muskelspændinger
– Fjerner affaldsstoffer/hævelser
– Øget restitution/mindsker syre i musklerne
– Forbedrer iltmætning/ilttilførsel til væv
– Hjælper til opvarmning af muskler

OPTIMAL VIRKNING – 16 MAGNETER PÅ PIBE OG KODELED
Premier Equine har udviklet disse magnetgamacher med henblik på hestens velvære. Hver gamache er med 16 bipolære magneter fordelt på pibe og kodeled. Hver magnet har 600 gauss (styrke) med 50mm. plume field zone, hvilket betyder at magneternes effekt trænger 50mm. ind under huden og har direkte kontakt med muskler, blodårer, brusk mm. Magneter er placeret så de har størst effekt.

Magneter anvendes især til sportsheste hvor man ønsker at forbedre hestens restitution, dvs. mindske fx ophobning af mælkesyre i musklerne. Anvendes især også til heste hvor man ønsker mindre muskelspændinger.
Magnetgamacher er desuden særdeles effektive til heste med skader, da magneter øger iltning af blodet og øger blodgennemstrømningen, og desuden fjerner affalsstoffer/hævelse og derved hjælper til hurtigere heling.
Især også anvendeligt til heste med gigt.

Gamacher består af to dele – ydergamachen er fremstillet i åndbar air-neopren med velcrolukning og inderforingen er fremstillet i blødt, åndbart bomuld.

454,30 kr.

Premier equine magnet gamacher

Produkt beskrivelse

ANVENDELSE AF MAGNETGAMACHER TIL HESTE
– Før træning for at hjælpe til opvarmning af muskler og væv, øger fleksibilitet. Kan også bruges i trailer til/fra træning/stævne
– Efter træning for at mindske restitution og hindre at muskler nedkøles for hurtigt
– I tilfælde af skade, både behandlende og forebyggende

Bemærk: Magneter kræver en gradvis tilvænning for optimal virkning. Det anbefales at vænne hesten til effekten over en 2 ugers periode, den første uge anvendes gamacherne 30-60 minutter dagligt og gradvist trappes op til 12 timer om dagen

Man må gerne dele brugen op, fx 2 timer morgen og 2 timer aften, men man må ikke anvende gamacherne mere end sammenlagt 12 timer dagligt. Anvendes ikke på våde heste. Det anbefales at vente til hestens puls er faldet efter træning før man lægger gamacherne på.

Fåes i følgende størrelser:
S – M – L – XL

Ønsker du en størrelse der ikke er på lager, så skriv endelig, så får vi den hjem

Yderligere Information

Størrelse

, ,