Tilbud
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Myler MB2 baucher

Brugt som testbid, tages derfor ikke retur

normalpris 759 kr

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Myler MB2 baucher

Produkt beskrivelse

MB02 mundstykket er bøjeligt, men dog mindre bevægeligt end et alm. 3-delt bid, hvilket giver mere ro i hestens mund. Kombineret med Baucher ophænget, som holder biddet på plads og giver ekstra ro, ligger dette bid meget roligt i hestens mund. Baucher er desuden meget pædagogisk og nemt for hesten at forstå, fordi når du fx tager i venstre tøjle, så “skubber” bidringen på højre kind, og du har derfor ikke kun kontakt til hestens tunge og lader, men også udvendigt på kinden.
Siderne kan bevæges uafhængigt af hinanden. Dvs. når du trækker i højre tøjle, så er det kun højre del af biddet der bevæger sig. Denne funktion giver effektiv indvirkning på flyt af skulder og lateral bøjning.

Mundstykket er uden tungefrihed, men det buede mundstykke  giver god pasform og mere plads til tungen. Et komfortabelt og meget roligt alternativ til et traditionelt tredelt/todelt trensebid.

• LEVEL 1 : Til heste på alle uddannelsesnivauer.

Biddet er fremstillet i rustfrit stål med striber af kobber der fremmer hestens spytproduktion hvilket stabiliserer mavesyre og giver en bedre rideoplevelse. Samtidig hjælper kobber hesten til bedre at acceptere biddet.

Yderligere Information

Størrelse