Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Finesse kandar sort/sort m sølv

Finesse Bridles er testet i et dyrlægestudie af Dr. Adrian Harrison, hvor nakkestykket blev testet ved brug af trensen og kandar på 12 heste. Studiet kunne dokumentere at der var en betydelig effekt og øget bevægelsesfrihed ved brug af Finesse Bridles nakkestykket. Ikke nok med det, viste undersøgelsen også at hestene ophobede mindre mælkesyre i de målte muskelgrupper, fordi nakkestykket tillader større blodgennemstrømning igennem hele hestens overlinje, der giver større bevægelsesfriheden til hesten.

5.149,00 kr.

Finesse kandar sort/sort m sølv

Produkt beskrivelse

Lækker rundsyet trense fra danske Finesse Bridles. Finesse Bridles kendetegner sig ved et særdeles elegant udtryk og klassisk design, samt en høj kvalitet.

Trenserne er med unikt nakkestykke, som mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant.
Når du køber et FinesseBridle, får du ikke et helt almindeligt hovedtøj. Disse trenser har nemlig et helt unikt nakkestykke, som er udviklet til at fordele og mindske trykninger i nakken på din hest
Teknikken bag nakkestykket er udviklet af ingeniører og eksperter inden for området, som også har udviklet hospitals madrasser til sengeliggende patienter, for at forebygge liggesår.
Dette er ikke memory-skum, men et unikt fibermateriale, som ikke nedsætter blodgennemstrømningen, der hvor du har kontakt til materialet.
Denne model er fremstillet i rundsyet læder af høj kvalitet. Næsebåndet er med lækker blød foring af fåreskind der former sig efter hesten. Det er 5 cm. bredt på midten, og bliver smallere i siden så der er bedre plads til biddet. Næsebåndet er med tilbagetræk, ligeledes med ekstra blød foring.

Pandebåndet er med clincher (nitter) og er kun 8 mm. bredt for at give et elegant udtryk og giver et flot svung.  Med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen vedligeholdes.

Tøjler medfølger ikke.

4-6 dages levering

Yderligere Information

Størrelse